Varning!!!

"AKTA ER FÖR ELIENOR HOLMGREN, DET ÄR HON I ÖREBROTRAKTERNA SOM SVARTSLAKTAR HÄSTAR!"


Tänk dig själv att du har en häst som du behöver lämna ut på foder, din häst, din vän, du kanske inte har råd eller inte tid men vill att den hamnar på en bra plats och blir omskött och vårdad. Det kommer en tjej som lovar din häst ett bra hem med fina hagar och bra omständigheter. Du blir nöjd med det och lämnar din häst där, allt känns super bra! Hon som lånar hästen hör av sig och berättar att allt går bra, ni kanske pratar i telefon och du får höra om hur duktig din häst har varit och hur bra den trivs och du är verkligen jätte nöjd!

Men det du inte vet - är att hon ljugit, hon ljuger om allt. Din häst har blivit skickad ner till skåne, till det mest illa omtalade slakteriet i sverige där de plågar hästarna flera dagar innan och sen slaktar dem. Eller den kan även ha fått stått på en båt till ett helt annat land hur länge som helst utan vatten och mat för att sedan slaktas.

Att du utan att veta om det utsatt din häst för det "hemmet" att i själva verket Elienor har ljugit dig rätt upp i ansiktet, sagt att din häst har det jätte bra men i själva verket några dagar efter du lämnat den åkt iväg till slakteriet. 
Är detta inte sjukt? Vi måste få ett stopp på detta. Elienor ska inte gå fri.

Varför gör man då detta? Jo hon tjänar ju pengar på att slakta hästarna, det hela handlar ju om pengar. Men hur kan man vara så besatt av pengarna att man skiter i hur det krossar hästägarens hjärta?Verkligen känslokall människa.
Jag har själv varit på platsen där hon har hästarna som hon sedan skickar till slakten, det var ingen vacker syn. Undernärda hästar, hästar med skador och andra problem.De väntar alla på att dö.
Text och bilder - Enewe.blogg.se





ponnyn har skabb ringorm elr nå liknaned ;( 


MAGER!!


Hur smala är inte benen?
Bilderna har Evelinn (enewe.blogg.se) fotat själv i Elieonors hage..

Så hemskt så jag kan inte beskriva det... Tänk att först vara ledsen över att behöva lämna ifrån sig sin häst - sedan får man veta att den är slaktad sedan länge tillbaka. 

Skriver det här för att jag hoppas att så många som möjligt blir uppmärksamma så att det inte händer någe fler gånger!!
Här kan ni läsa om en drabbad där hon skriver om vad som har hänt och hur vi ska sätta stopp för det.
Vill ni göra nåt så kan ni alltid skriva på denna lista för att visa att detta inte är acceptabelt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0